Over kadootje door de bus

Een passie om te geven

De noodzaak om een ander een goed gevoel te geven lag denk ik altijd wel al een tikkeltje boven het gemiddelde. Toen ik jonger was en communicatief nog niet altijd even sterk vond ik het moeilijk om vrienden en familie te vertellen hoe leuk ik ze vond en deed ik dit altijd middels een kadootje. Klein of groot, soms iets geks, maar het kwam vooral altijd recht uit mijn hart. Over 1 kadootje kon ik uren en soms dagen mijn gedachten laten gaan. Inmiddels ben ik uiteraard een communicatief wonder;) , maar druk ik mijzelf nog altijd graag op deze manier uit.

Ik vond en vind het een prachtige manier om aan iemand te kunnen laten zien wat diegene voor jou betekent. Dit hoeft niet altijd groots te zijn, als de gedachte erachter vanuit het hart komt. Iemand bijstaan op zijn mooiste en beste momenten, het geluk vieren, maar vooral ook steunen en troosten tijdens de grootste uitdagingen die het leven passeren. Dat is mijn verhaal over kadootje door de bus.

Behoefte om het zelf te doen

Cadeaus, met een eigen verhaal, verzorgd en het liefst zo betaalbaar mogelijk. Daar lag al heel lang een eigen behoefte om dit zelf te gaan creëren.

Sinds eind 2021 was er ineens meer dan alleen een behoefte. Onderzoekend of Kadootje door de bus (want de naam die was er al in 2020) meer kon worden dan alleen een toekomstige droom die al jaren in mijn hoofd de marathon aan het lopen was.

Vanaf het moment dat Kadootje door de bus ontstaan is, is geen dag meer hetzelfde geweest en ben ik 24/7 bezig met bedenken, inkopen, ontwikkelen van eigen kadootjes en continu bezig met de toekomst van Kadootje door de bus.

Kadootjes die een verhaal vertellen en symbool staan voor aandacht voor een ander.

Dat is wat ik met Kadootje door de bus voor jou wil bereiken. Een goed bedacht, origineel kado met een persoonlijk tintje.
Daarom zijn er in de webshop ook veel thema’s te vinden zodat het passend is voor elke gelegenheid zodat jij een lach op iemands gezicht kan toveren of dat extra steuntje in iemands rug kan zijn.

 

Veel liefs,

Moon


Kadootje door de bus

Voor meer uitleg kijk vooral even op de homepage .


Volg kadootje door de bus op facebook of instagram en blijf op de hoogte van de nieuwste producten en kortingsacties.